انواع کاشت مژه
کاشت مژه، به دو شیوه انجام میشود؛ کاشت دائم (آرایشگاهی و کلینیکی) و کاشت موقت مژه.
در کاشت موقت یا همان استفاده از مژه مصنوعی، از چسبی استفاده می شود که ماندگاری کمی دارد و بسته به پرپشتی مژهها، از مژه مصنوعی استفاده میشود. اگر مژههای طبیعی کمی داشته باشید، میزان استفاده از مژه مصنوعی زیاد خواهد بود. در مژه مصنوعی، مژه طبیعی، حذف نمی شود و مژه مصنوعی با چسب، روی مژه طبیعی، کار می شود.
در روش کاشت مژه تهاجمی، فرد باید به کلینک تخصصی پوست و مو برود که از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مجوز لازم را دریافت کرده باشد. مژههای کوتاه و کمپشت را میتوان با لیتیس درمان کرد. عمل جراحی مژه، بسیار تخصصی است و باید با دقت انجام شود. هر فردی هم، کاندیدای کاشت مژه با روش تهاجمی نیست.
برای افرادی که بیماری پوستی داشته باشند، روش تهاجمی پس از معاینهٔ کامل و تشخیص پزشک انجام خواهد شد. انجام آزمایشهایی که پزشک تجویز میکند، پیش از روش تهاجمی کاشت مژه، الزامی است. آناتومی و زیباییشناسی مژه و برداشت مو از سر و قرار دادن مژه، مهارتهایی است که پزشکان متخصص پوست و مو دارند و نه پزشکان عمومی.
اگر کاندیدای این روش هستید، باید پیش از عمل، داروی انعقاد خون، مکمل ورزشی و الکل مصرف نکنید. مصرف آنتی بیوتیک ها نیز باید زیر نظر پزشک باشد.
عوارض اکستنشن مژه
اکستنشن مژه، مثل لیفتینگ صورت و چربیسوزی و بسیاری از اعمال زیبایی، عوارض و خطراتی دارد. مخصوصا اگر این روشها، توسط افراد غیر مجرب صورت بگیرد با وسایل غیر استریلیزه، عواقب دردناکی را به همراه خواهد داشت. متأسفانه دربارهٔ عوارض اکستنشن مژه، در سالهای اخیر، حرفهای زیادی شنیدهایم و بانوان زیادی هم در شبکههای اجتماعی عواقب اکستنشن نادرست را گوشزده کردهاند.
اکستنشن مژه، باید توسط متخصص انجام شود.چرا که انجام آن توسط نیروهای آماتور و بدون رعایت اصول بهداشتی و حرفهای، سبب آسیب زدن به ریشهٔ مژه شما خواهد شد. ریشهٔ مژه، بسیار حساس است و اگر بدون توجه به فیزیولوژی چشم، مورد حمله قرار بگیرد، آسیبهای جدی خواهد دید. از اکستنشن مژه، برای افزایش حجم و طول مژه استفاده میشود. اما، کنده شدن متعدد مژههای طبیعی بهمنظور افزایش طول مژهها، ازجمله آسیبهایی است که اکستنشن بهدنبال دارد.
اگر ریشهٔ مژه شما به دلیل اکستنشن آسیب ببیند، این احتمال وجود دارد که رشد مژه طبیعی دچار اشکال یا بهطور کل، متوقف شود. اگر اضافه کردن مژهها در این فرآیند، بهصورت مستمر و پی در پی صورت بگیرد و فاصلهای بین آنها نباشد، ریشهٔ مژه، آسیب جدی میبیند.
البته باید توجه کنید که ریزش مژهها در بیست و چهار ساعت اول پس از فرآیند اکستنشن، طبیعی است اما تکرار ریزش در بیست و چهار ساعت بعدی باید جدی گرفته شود و برای بررسی و معاینه، باید به پزشک و متخصص پوست و مو مراجعه کنید نه آرایشگر خود!
مدت زمان مناسب برای نگهداشتن اکستنشن مژه
اگر علاقهمند به اکستنشن مژه هستید، توصیه میشود که این کار بیش از ۲ ماه طول نکشد و پس از آن، اکستنشن را بردارید و به چشم و مژهها، استراحت بدهید. تکرار دفعات انجام اکستنشن بدون فاصلهٔ زمانی، سبب میشود که مژههای طبیعی شما آسیب ببیند و دچار ریزش شود. این ریزش، گاهی برگشتناپذیر است.
البته دانشمندان اخیرا سوزنی را ابداع کردهاند که برای تزریق دارو در بافتهای حساس مثل لبهٔ پلک و ریشهٔ مژه، قابل استفاده است و میتواند عاملی برای کاهش التهاب چشمی بانوانی باشد که از عوارض اکستنشن، رنج میبرند. البته اینکه تصور کنید، عامل اصلی قرمزی چشم پس از اکستنشن یا کاشت مژه مصنوعی، این موارد است، اشتباه میکنید.
مژه مصنوعی و مواد شوینده
اگر میخواهید برای مدت کوتاهی از اکستنشن استفاده کنید، استفاده از مژه مصنوعی، انتخاب بهتری خواهد بود. البته مژه های مصنوعی هم اگر از مواد و برند با کیفیت نباشد و استانداردهای لازم را نداشته باشد، فولیکولهای مو را تحت تأثیر قرار میدهد و موجب التهاب پلک میشود. چسبهایی که برای استفادهٔ مژه مصنوعی به کار میبرید هم باید تاریخ مصرف داشته باشند و هم مواد تأیید شده باشند و باعث کنده شدن مژههای طبیعی شما نشود.
اگر در روزهای پایانی سال، از شویندهها زیاد استفاده میکنید، توجه داشته باشید که ترکیب مواد شوینده یا پاک کننده با مواد سفید کننده در فضای کوچکی مثل حمام یا دستشویی خطرناک است و این فعل و انفعالات، باعث آزاد شدن گاز کلر خواهد شد که برای سلامت دهان و چشم و مژه، مخاطراتی را به همراه خواهد داشت. مخصوصا که میتواند اثربخشی چسب مژه مصنوعی را تضعیف کند و سبب ریزش مژه مصنوعی شود.
ما در کلینیک زیبایی الناز امیرخیزی، با انجام خدمات کاشت مژه در خدمت مشتریان عزیز می باشم. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.
همچنین میتوانید خدمات کاشت مژه صفحه نمونه کار های ما و اینستاگرام الکلینیک مشاهده نمایید